Currently set to Index
Currently set to Follow

Vi Skapar Vackra Leenden

Implantatkirurgi

IMPLANTATKIRURGI

Smile of sweden utför modern implantatkirurgi.

Vi följer de nationella riktlinjerna för god vård så att du som patient ska kunna känna dig trygg och säker genom hela behandlingen.
Har du förlorat en eller flera tänder kan du få nya konstgjorda tänder hos oss. För att dina nya tänder skall sättas på plats krävs det ett eller flera implantat som de kan fästas på.

Implantatbehandlingen är en kirurgisk behandling. Vid operationen skruvas ett implantat av titan ner i käkbenet. Tiden för inläkning av skruven är cirka 2-3 månader men det är först efter cirka 2 år som man bedömer att läkningen är fullständig. Implantatskruven utgör således en konstgjord rot som tandläkaren kan fästa tandkronan på. När implantatskruven kan belastas med tandkronan (då nya tänder sätts på plats) beror på käkbenets kvalitet och hur många implantat som opererats in. I regel sker det inom 2-12 veckor.

Vi är experter på implantatkirurgi!

  • Naturligt Resultat Specialanpassad till ditt leende
  • Fri från missfärgningar Extremt tålig mot missfärgningar.
  • Livslångt resultat Ditt resultat kan vara livet ut.
  • Smärtfritt Vi använder lokalbedövning för en smärtfri och säker behandling.

Betalningssätt

Vi tar emot kontanter och kort för mindre behandlingar. Delbetalning erbjuds för behandlingar som överstiger 10.000 kr.


FÖRSÄKRING

Vi erbjuder 2 års garanti på våra protetiska behandlingar (inkl. implantat, kronor, skalfasader, broar) och 1 års garanti på avtagbara konstruktioner (proteser, delproteser).